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viernes, 15 de noviembre de 2019

La Sucrerie de la Montagne


LA SUCRERIE DE LA MONTAGNE




De camino a Montreal, paramos en "La sucrerie de la Montagne", un lugar entrañable en medio de las montañas donde fabrican sirope de arce( maple syrup) de manera tradicional. En inglés  a este lugar se le llama "sugar shack,". Allí, además de contarte todo e proceso de creación del "maple syrup", también puedes comer y escuchar música en vivo.  
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.On our way to Montreal we stopped to visit a sugar shack, a place where maple syrup is made the traditional way. The sugar shack, islocated in the midlle of a 120-acre forest of century-old maples atop Mont Rigaud, west of Montréal, transports its visitors back in time, providing them with a momentary glimpse of life as it truly was for Québec and Canadian pioneers. It is a cute, old wooden house where not only you get the chnce to see how maple syrup is made, also you can eat and taste it there while listening go live music. It is alzo rented for private celebrations such as weddings.

Para saber más de este lugar o de la elaboración del maple syrup podéis visitar las siguientes webs.
To know more about this place or how maple syrup is made:

https://www.sucreriedelamontagne.com/

https://vermontmaple.org/how-maple-syrup-is-made

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